img

A-Pac Nedir?

“Cranberry” içinde bulunan a-pac’ler başka hiçbir madde grubunun yapamadığı iki şeyi yapabilirler;

  • Bakterilerin sözde “biyofilm” oluşturmasını engellerler.
  • Bakteri yüzeyindeki küçük büyümeler olan fimbrialara karşı harekete geçerler.

Cranberry'deki A-PAC’ler , bakterilerin yapışmasını önledikleri için hem hastalıklarla savaşmaya hem de sağlığı korumaya yardımcı olur. Üstelik tamamen doğal!

A-PAC’ler; bakterilerin fimbrialarını yok ettikleri ve biyofilm oluşturmalarına izin vermedikleri için, bakterinin idrar yoluna tutunmasını önlerler. Tutunamadıkları için idrarla birlikte mesaneden dışarı atılırlar! Bu yolla vücuttan çıktıkları için patojenik mikroplar artık vücuda zarar veremez!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır.
Gizlilik Politikamızı incelemek için tıklayın
KVKK Aydınlatma Metni için tıklayın

Kabul Ediyorum